Vakanties

In de schoolvakanties kan er door worden getraind (met uitzondering van de kerst- en zomervakantie). De wedstrijden gaan immers in het weekend ook door. Als er niet getraind wordt, zal de trainer dit aan je doorgeven. Mocht je op vakantie gaan, meld dit dan op tijd bij de leider/trainer zodat er vervanging geregeld kan worden.

In de winterperiode is er voor de pupillen (mini’s, JO9 t/m JO13) zaalvoetbal. Hierover word je tijdig ingelicht. Voor de start van de nieuwe competitie beginnen we vaak weer te trainen in de laatste week van de (basis-)schoolvakantie. Over het beginnen van de trainingen zul je door de leider/trainer worden geïnformeerd.

Indien de weersomstandigheden dusdanig zijn dat het gevaarlijk wordt om naar de training te komen of te gaan trainen (denk aan onweer of zware regenval, sneeuw), dan wordt de training afgelast. Het bestuur van Jeugd Balkbrug beslist of trainingen door gaan. Wanneer trainingen afgelast zijn, wordt dit op de website gezet of word je door de trainer op de hoogte gebracht.