Kledingregeling

Gebruik wedstrijdtenue
Elk jeugdlid krijgt van Jeugd Balkbrug een voetbalbroekje, sokken en een shirt in bruikleen. Na ieder wedstrijdseizoen wordt het shirt ingeleverd bij de trainer/leider. Het broekje en de sokken mag het jeugdlid bij zich houden. Wel het verzoek om deze te wassen volgens bijgeleverd wasvoorschrift. De sokken en het broekje worden alleen gedragen tijdens wedstrijden of activiteiten van Jeugd Balkbrug.

Trainingspakken
Ook de trainingspakken zijn in bruikleen bij de spelers. Deze zijn en blijven eigendom van de vereniging. De trainingspakken worden alleen op wedstrijddagen of tijdens andere activiteiten van Jeugd Balkbrug gedragen. In de vrije tijd worden de pakken dus niet gedragen. Indien het bestuur kinderen ziet in onze trainingspakken buiten activiteiten om, worden zij hierop aangesproken. 

Kleding past niet (meer) of is stuk?
Wanneer het broekje, de sokken of het trainingspak te klein zijn, kun je bij het materiaalbeheer je kleding omruilen voor een maat groter. Omruilen kan ook wanneer een kledingstuk kapot is.

Kleding zoekgeraakt?
Ben je een kledingstuk kwijt geraakt? Dan kan een vervangend kledingstuk worden aangevraagd bij materiaalbeheer. Bij een tweede keer brengen we kosten in rekening. De prijzen staan vermeld op de webshop van Jeugd Balkbrug. 

Eind van het wedstrijdseizoen
Aan het eind van ieder wedstrijdseizoen levert de trainer/leider de shirts en de sponsortas bij het materiaalbeheer in. Voor de keepers geldt dat zij het hele wedstrijdtenue aan het eind van het seizoen inleveren bij de trainer/leider.

Stoppen met voetballen?
Als je besluit je lidmaatschap te beëindigen, lever je de sokken, het broekje en het trainingspak in bij materiaal- en kledingbeheer. 

Kleding trainers en leiders
Alle trainers en leiders hebben een jas en/of trui in bruikleen van Jeugd Balkbrug. Deze jas en/of trui moet worden ingeleverd zodra de activiteiten als trainer/leider worden beëindigd. Dit geldt ook voor een eventueel beschikbaar gestelde set sleutels.

Het materiaalbeheer wordt verzorgd door Erik en Margreet Dirksen. Zij zijn te bereiken via emdirksen@ziggo.nl. Hun adres is Ommerweg 36, 7707 AW Balkbrug (naast cafetaria ‘De Balk’).