Kledingregeling

Gebruik wedstrijdtenue
Elk jeugdlid krijgt van Jeugd Balkbrug een voetbalbroekje, sokken en een shirt in bruikleen. Na ieder wedstrijdseizoen wordt het shirt ingeleverd bij de trainer/leider. Het broekje en de sokken mag het jeugdlid bij zich houden.

Stoppen met voetballen?
Als je besluit je lidmaatschap te beëindigen, lever je de sokken, het broekje en het wedstrijdshirt weer in bij je trainer/leider.

Kleding past niet (meer) of is stuk?
Wanneer het broekje of de sokken te klein zijn, kun je bij het materiaalbeheer je kleding omruilen voor een maat groter. Omruilen kan ook wanneer een kledingstuk kapot is.

Kleding zoekgeraakt?
Ben je het broekje of de sokken kwijt geraakt? Tegen vergoeding kan er bij het materiaalbeheer een vervangend kledingstuk worden gehaald. De prijzen zijn:

sokken  € 8,99
broekje € 10,99
shirt Junior € 22,99
shirt Senior € 24,99

Eind van het wedstrijdseizoen
Aan het eind van ieder wedstrijdseizoen levert de trainer/leider de shirts en de sponsortas bij het materiaalbeheer in. Voor de keepers geldt dat zij het hele wedstrijdtenue aan het eind van het seizoen inleveren bij de trainer/leider.

Kleding trainers en leiders
Alle trainers en leiders hebben een jas en/of trui in bruikleen van Jeugd Balkbrug. Deze jas en/of trui moet worden ingeleverd zodra de activiteiten als trainer/leider worden beëindigd. Dit geldt ook voor een eventueel beschikbaar gestelde set sleutels.

Het materiaalbeheer wordt verzorgd door Tanja Bennink. Ze is bereikbaar op telefoonnummer 06-11480215 of mail naar tanja-alfred@kpnmail.nl.