Lid worden

Lijkt het je leuk om te gaan voetballen?
Meld je dan hier aan!

Proefdraaien Wil je liever eerst een keertje mee doen, dan kan je altijd even komen kijken tijdens een trainingsavond en drie keer gratis meedoen met een training. Neem hiervoor contact op met Wemke Baas (06-48564039). Zij zal vertellen op welke avond en bij welk team je welkom bent. Als de proeftrainingen zijn bevallen, kun je je aanmelden volgens de volgende procedure:
  1. Download het inschrijfformulier en vul deze volledig in.
  2. Download de toestemmingsverklaring en vul dit formulier volledig in.
  3. Lever beide formulieren in bij: Rolanda Mussche, Westerhuizingerweg 65i, 7707 RG Balkbrug, 0523-648871.
  4. De vereniging meldt uw kind aan bij de KNVB en licht vervolgens de TJC (Technische Jeugdcommissie) van Jeugd Balkbrug in;
  5. De TJC neemt contact op met de leider/trainer van het team waarin uw zoon of dochter zal gaan voetballen;
  6. De leider/trainer zal u verder inlichten over de tijden voor de training en de wedstrijden.
We verzoeken u gedurende uw periode bij de club wijzigingen van telefoonnummer, adresgegevens, etcetera door te geven aan de ledenadministratie. Voor het aanvragen van overschrijving naar een andere voetbalvereniging geldt de sluitingsdatum van 31 mei. Overschrijving kan dus alleen aan het einde van het wedstrijdseizoen plaatsvinden. Gedurende het seizoen overschrijven kan alleen als er aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan (zoals opgelegd door de KNVB). Een overschrijfformulier en afmeldingsformulier zijn te verkrijgen bij de ledenadministratie. Let op! Een speler mag pas een wedstrijd spelen als het aanmeldingsformulier volledig ingevuld is ingeleverd. Vanaf de JO13 moet hij/zij in het bezit zijn van een spelerspas van de KNVB. Pas als je deze pas ontvangen hebt, ben je speelgerechtigd (niet noodzakelijk bij de JO11 en JO9). Voor afmelden als lid klik hier. De contributie wordt gedurende het hele voetbalseizoen afgeschreven, ook als wordt besloten halverwege het lopende voetbalseizoen het lidmaatschap op te zeggen.