Lidmaatschap

Jeugd Balkbrug is een combinatie van vv Avereest (de zaterdagvereniging) en S.C. Balkbrug (de zondagvereniging). Jeugd Balkbrug speelt op zaterdag en staat bij de KNVB ingeschreven onder de naam Balkbrug. Bij inschrijving als lid kunt u uw eventuele voorkeur aangeven. Heeft u geen voorkeur dan schrijven wij uw kind bij één van beide in. De contributie bedraagt

€ 7,50 per lid per maand en wordt afgeschreven door Sportclub Balkbrug. Tevens wordt er éénmalig € 10,00 administratiekosten geïncasseerd. Bij drie jeugdleden in één gezin hoeft voor het derde jeugdlid geen contributie te worden betaald. Contributie kan uitsluitend worden betaald via automatische incasso.

Benodigdheden
• Voetbalschoenen
• Scheenbeschermers

Spelers mogen reglementair van de KNVB niet aan wedstrijden deelnemen zonder scheenbeschermers en voetbalschoenen te dragen. 

Verder is de volgende kleding aan te bevelen:
• t-shirt, korte broek en voetbalsokken (om te dragen tijdens de training)
• trainingspak (lekker warm om na de wedstrijd en in de rust te dragen, vooral van belang gedurende de winter). Bij Sport-Inn Zwolle kan er tegen gereduceerd tarief een gesponsord Jeugd Balkbrug-trainingspak worden gekocht. Alle jeugdleden van Jeugd Balkbrug lopen er hetzelfde bij op wedstrijddagen.

Elk jeugdlid krijgt van Jeugd Balkbrug een gesponsord wedstrijdtenue bestaande uit een voetbalbroekje, sokken en een shirt in bruikleen. Het broekje en de sokken mag het jeugdlid bij zich houden. De kledingtas bestaat dus alleen uit shirtjes (die per toerbeurt door de ouders zullen worden uitgewassen).

Er wordt na elke training en wedstrijd gedoucht, dus neem ook douchespullen mee.

Onze Sponsoren