Glasvezel actie 2021

Zoals u vast heeft opgemerkt is het binnenkort mogelijk om ook in de kern van Balkbrug te worden aangesloten op glasvezel. Deltafiber Netwerk en Caiway zijn bezig om dit te realiseren. Als vóór 21 april 35% van de huishoudens zich aanmeldt, zal er glasvezel komen.

En dit kan u en ons als voetbal en volleybal in Balkbrug een mooi voordeel opleveren!

Als gezamenlijke clubs en Deltafiber/Caiway hebben we een afspraak kunnen maken. Als u overweegt om te kiezen voor glasvezel, meld u dan aan via één van de onderstaande links.

Dan ontvangt u een korting van € 25,- en wij als clubs een vergoeding van € 50,- per aanmelding. Het mes snijdt zo aan drie kanten! U krijgt korting, de clubs krijgen een vergoeding en Balkbrug krijgt glasvezel!

Als clubs willen we de opbrengst gaan gebruiken voor het interieur van de geplande vernieuwde kantine van de Balk. Het toekomstige gezamenlijke onderkomen van VV Avereest, Jeugd Balkbrug, SC Balkbrug en Set-Up Balkbrug. Hoe gaaf is wanneer we het interieur samen extra mooi en functioneel kunnen maken!

Voorwaarde is wel dat de genoemde 35%  van de huishoudens behaald moet worden. Vraag je buren, vrienden, familie en kennissen in Balkbrug om zich aan te melden en dan het liefst via één van de onderstaande links wanneer ze dat doen.

Hoe meer aanmeldingen hoe mooier onze kantine straks wordt!

Aanmelding voor glasvezel kan via de twee aanbieders Deltafiber en Caiway. Onderstaand de links naar hun website. Gebruik altijd één van deze links zodat wij als clubs in Balkbrug de vergoeding van €50,- krijgen en u de korting van €25,-!

Link naar Deltafiber:             http://aklam.io/4rbME9

Link naar CaiWay   :          http://aklam.io/6YDRLR

Voor meer informatie over glasvezel kunt u gebruik maken van onderstaande link van Voscomtronics. Zij kunnen uw vragen beantwoorden en ook de technische informatie geven.

www.voscomtronics.nl/glasvezel

We gaan samen, razendsnel voor een nieuw interieur van de Balk! Helpt u ons mee?

Deel via Social Media