Even voorstellen… onze nieuwe voorzitter!

Wellicht hebben jullie het al gehoord, maar sinds kort is Pleunie Blaauw onze nieuwe voorzitter en daar zijn we uiteraard heel blij mee! Hieronder stelt zij zich aan jullie voor:

Hallo allemaal,

Het zal bij iedereen bekend zijn dat Everard, na vele jaren trouwe inzet, afscheid heeft genomen als voorzitter van Jeugd Balkbrug. Op dat moment was er niemand om het stokje aan over te dragen.

Ik ben vervolgens gevraagd of ik deze taak over wilde nemen. En daar heb ik volmondig ja op gezegd.

Laat ik me even voorstellen. Ik ben Pleunie Blaauw en woon al sinds 2003 in Balkbrug. Ik ben getrouwd met Angelique en we hebben samen twee kinderen. De jongste, Ole zit op voetbal in Balkbrug bij JO12 en is daar de vaste keeper. Angelique geeft samen met Joost en Randy keeperstraining, dus we zijn al wat jaren te vinden op het voetbalveld.

Ik zal samen met de verschillende vrijwilligers ernaar streven om plezier en sportiviteit te combineren. Ik vind het belangrijk dat er voor iedereen een passende plek is bij onze voetbalclub. Dat kan alleen maar alles we het samen doen met alle ouders en met alle vrijwilligers die zich hiervoor inzetten. We maken samen onze voetbalclub: kinderen, ouders en vrijwilligers.

We komen elkaar vast tegen op het voetbalveld.

Hartelijk groet,
Pleunie

Deel via Social Media