Workshop grensrechter

Workshop grensrechter

Tijdens de informatie bijeenkomst op 31 augustus is onder meer gesproken over de rol van grensrechter (officieel assistentscheidsrechter). Elke wedstrijd moeten beide teams (vanaf JO-13) een grensrechter leveren.

Er zijn teams die een vaste grensrechter hebben, maar er zijn ook teams waar deze taak roulerend zal moeten worden opgepakt. Tijdens de gesprekken is door meerdere ouders aangegeven dat ze het lastig vinden om grensrechter te zijn, omdat ze onvoldoende kennis hebben om het te kunnen.

Vanuit de TJC willen we daarom een workshop grensrechter organiseren, waarin we de basics zullen uitleggen. Na die workshop kan iedereen met een gerust hart de taak van grensrechter uitvoeren.

Als je hiervoor belangstelling hebt, meld je dan aan via harko_bols@hotmail.com. Graag een mobiel nummer erbij, dan kunnen we ook even bellen of appen om afspraken te maken. De avond en het tijdstip gaan we in overleg vaststellen, zodat we zoveel mogelijk rekening kunnen houden met ieders wensen.

Ook voor de wat oudere spelers is het geen overbodige luxe om de workshop te volgen, omdat er in de lagere seniorenelftallen vaak geen grensrechter is en het vaak de bedoeling is dat spelers zelf om de beurt vlaggen.

Attachment