Balkbrug JO9-2

2016-9-9_teamfotos_seizoen_2016-2017_0111

Balkbrug JO9-2 komt uit in de 5e klasse 23 van de KNVB.

Leider: Pascal Groen
Trainers: Arjen Dunnink en Maarten Pol 

Spelers: Xavi Bisschop, Jarno Buit, Abdulrachman Burhan, Mika Dekema, Lucas Groen, Nick Kouwen, Sem Luchies, Senna Nijsingh, Sam Obdam en Micha Smit.

Teamsponsor: Aufderhaar Transport

Aufderhaar Transport is uw partner als het gaat om gewoon transport, maar vooral uitzonderlijk transport. Dit nationaal en internationaal. Wij verzorgen voor u onder andere transport van machines, bouwunits, bouwmachines, landbouwmachines, caravans, beton/bouwelementen, etcetera. Voor deze transporten zijn wij in het bezit van diverse ontheffingen (voor breedte en lengte) om het vervoer mogelijk te maken. We maken gebruik van 2- en 3-assige trekkers en het getrokken materiaal bestaat uit uitschuifbare en verbreedbare semi-diepladers. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Wij werken met een klein team dus: korte lijnen, goed overleg. Wij zijn ervan overtuigd dat we samen kunnen komen tot een passende transportoplossing.

Mocht u meer informatie willen over onze diensten of wenst u een vrijblijvende prijsopgave? Neemt u dan contact met ons op via de contactpagina op www.aufderhaartransport.nl

Bekijk teamblog

Programma JO9-2

Momenteel is er geen programma beschikbaar.

Uitslagen

Momenteel zijn er geen uitslagen beschikbaar.

Stand

Momenteel is er geen stand beschikbaar.