Balkbrug JO9-1G

Balkbrug JO9-1G komt uit in de 3e klasse 18 van de KNVB

Leiders: Hernald Baas en Maarten Pol
Trainer: Hernald Baas en Jaap Dijkstra

Spelers: Dewey Baas, Bart van den Berg, Mika Dekema, Roan Dijkstra, Tycho Hagedoorn, Damiano Meijer en Thomas Mussche.

Teamsponsor: AutoFirst Van der Linde

Bij ons bedrijf bent u op het juiste adres voor alles rondom uw auto. Voor auto onderhoud, reparatie, APK en occasions kunt u bij ons autobedrijf terecht aan Oud Avereest 23 in Balkbrug.

In 2004 is Autobedrijf van der Linde overgenomen door Johan en Monique Scheppink – van der Linde. Na eerste vier jaren het bedrijf voortgezet te hebben aan de Meppelerweg, is het bedrijf sinds maart 2008 gevestigd op de huidige locatie aan Oud Avereest 23. Het bedrijf groeide op de oude locatie uit het jasje. Dat blijkt nu ook wel, want momenteel beschikken wij over vijf hefbruggen in plaats van twee, maar ook over een mooie showroom waar verschillende occasions staan te wachten op een nieuwe eigenaar. We hebben bewust niet gekozen voor een dealerschap om zo én de kosten laag te kunnen houden én om uw garage te worden, ongeacht het merk auto waar u in rijdt. Omdat het voor velen lastig is om de auto tijdens een reparatie of APK te moeten missen, hebben wij meestal een leenauto beschikbaar.

Voor vakkundig en betrouwbaar advies, goede service en betaalbare prijzen, bent u bij Autobedrijf van der Linde in Balkbrug aan het juiste adres.

Voor meer informatie zie www.autofirst-vanderlinde.nl

Bekijk teamblog