Teamindeling seizoen 2016/2017

Beste voetballers,

Nu het seizoen er weer op zit beginnen de voorbereidingen voor het volgende seizoen alweer. Dit begint met het samenstellen van de teams voor het volgende seizoen. Ook moeten er weer trainers en leiders worden gevonden die het voor jullie mogelijk maken om elke week te voetballen. Het samenstellen van de teams doet de technische commissie. Dat kunnen ze echter niet alleen; de trainers en leiders van de huidige teams kennen jullie immers het beste. Zij weten wat jullie kwaliteiten en ambities zijn. Tijdens een vergadering met een groot deel van de trainers en leiders is de indeling bepaald.

Bij het samenstellen van de teams zijn de kernwaarden van Jeugd Balkbrug als uitgangspunt genomen: Plezier, Respect, Eerlijkheid, Betrokkenheid, Ambitie. En omdat voetbal een teamsport is, is het uitgangspunt ook dat het teambelang BOVEN het individuele belang van de spelers gaat.

De onderstaande indeling is nog een CONCEPT omdat de ervaring leert dat er de komende periode nog leden stoppen of nieuwe leden bijkomen; dat kan leiden tot aanpassingen.Voor vragen of opmerkingen over de teamindeling is de TC van Jeugd Balkbrug aanspreekpunt.

We wensen jullie allemaal een mooie zomer toe en uiteraard een sportief en succesvol seizoen 2016-2017. Zorg dat je in goede conditie aan het seizoen begint.

Arjen Hekman, Mark Schoenmaker, Hernald Baas, Martijn Oost, Richard Runhart, Harko Bols

B en C

D1 D2

E en F

Attachment