Sponsorcommissie

Sponsoring

Doel
De sponsorcommissie ziet als haar taak de doelstelling van het jeugdbestuur realiseerbaar te maken.
Het betaalbaar en toegankelijk houden voor iedereen van de vele activiteiten, faciliteiten en contributie door samenwerkingen binnen de vereniging en met sponsoren.

Hoe doen we dit
We willen samen met sponsoren middelen en samenwerkingsvormen zoeken om de lopende activiteiten, ambitieuze plannen en ontwikkelingen vanuit de diverse geledingen binnen de jeugdvereniging mogelijk te maken. We zoeken langdurige samenwerkingen waarbij elke samenwerking z’n eigen, passende, doelstelling heeft. Op maat samengesteld naar wens en behoefte van de sponsor. De sponsorcommissie werkt nauw samen met de moederverenigingen vv Avereest en sc Balkbrug om elkaar zo veel mogelijk te ondersteunen en te versterken.

Welke middelen in te zetten
Er is een enthousiaste jeugdvereniging en grote achterban bereikbaar voor ruime publiciteit van ondernemingen. Tevens wordt de ‘Social media’ gehanteerd als medium voor het vragen van aandacht. De regionale media zullen we daarbij kunnen hanteren. Ook hier oog voor passende serviceverlening, op maat samengesteld. Alles met als doel de naamsbekendheid van de sponsor positief te presenteren. Tot slot willen we de aangesloten sponsoren ook betrekken in samenwerkingsvormen binnen de vereniging(-en).

De sponsorcommissie bestaat uit: Mark Heusinkveld en René Schepers. 

Klik hier voor de mogelijkheden en tarieven.

Voor meer info: pr@jeugdbalkbrug.nl

1 reactie

  • Bouwina Harthoorn, Atlas Sport

   19 maart 2018

   Hoi, afgelopen winter hebben we met jullie sponsorafspraken gemaakt. We hebben daarover nog geen bericht naar buiten gedaan en vanzelfsprekend willen we dat wel graag. Kunnen we hiervoor een afspraak maken? Ik hoor graag van jullie, dank!

   Groet
   Bouwina

Geef een reactie